Băsescu: Uciderea lui bin Laden este "începutul sfârşitului"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
băsescu
băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat  că a notat marele succes al Guvernului SUA, el apreciind că uciderea lui bin Laden reprezintă „începutul sfârşitului“ şi un moment extraordinar pentru ce se întâmplă în ţările arabe.

„Notăm marele succes al Guvernului SUA. Este începutul sfârşitului şi un moment extraordinar pentru ceea ce se întâmplă în ţările arabe“, a spus Băsescu, potrivit Mediafax. La rândul său, subsecretarul de stat al SUA pentru controlul armamentelor şi securitate internaţională, Ellen Taucher, a precizat că acest lucru aduce linişte sufletească familiilor celor care au murit în evenimentele din 11 septembrie şi supravieţuitorilor.

SRI: Cod “albastru precaut” de alertă teroristă

"Aduce multă linişte sufletească pentru familiile şi supravieţuitorii din urma atacurilor de la 11 septembrie şi arată foarte clar că, dacă le faci rău americanilor, dacă distrugi speranţele şi visele poporului american, nu vom lăsa ca acest lucru să se întâmple. Şi vă vom prinde!", a spus Ellen Taucher. La rândul său, preşedintele Traian Băsescu i-a spus că a văzut reacţia celor din Washington.

CBS News: Informaţiile despre bin Laden, obţinute în închisorile secrete ale CIA din România şi Polonia

"Da, e înduioşător", i-a spus subsecretarul de stat al SUA. Ellen Taucher a adăugat că fără aliaţi asemeni României ar fi dificil de purtat astfel de lupte. "E foarte clar că, fără aliaţi ca România, ar fi foarte dificil să purtăm această luptă în care suntem implicaţi", a spus subsecretarul de stat al SUA, Ellen Taucher.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) s-a reunit, luni seară, de la ora 19.00, la Palatul Cotroceni. Şedinţa a durat mai puţin de o oră. Administraţia Prezidenţială a menţionat, într-un comunicat, că în cursul zilei de marţi şeful statului va face o declaraţie de presă cu privire la tematica abordată.

Citeşte şi:

Cine a fost Osama bin Laden şi cum a ajuns să-i atace pe americani la ei acasă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel