Băsescu, surprins la sediul Mișcarea Populară. Chirieac: Apreciez că ...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni, la o şedinţă fulger cu liderii Partidului Mişcarea Populară, în care le-ar fi trasat directivele pentru următoarele alegeri, potrivit Foto: romaniatv.net[/caption]

Traian Băsescu a fost surprins și fotografiat în faţa sediului Fundaţiei Mişcarea Populară, în momentul în care părăsea clădirea, după întrevederea cu liderii PMP, notează sursa citată.

Membrii Fundaţiei s-au declarat ”surprinși” de ”vizita” pe care le-a făcut-o şeful statului. Ei au precizat că Traian Băsescu nu a venit la o şedinţă și nu a încălcat Constituţia prin prezența sa printre membrii Mișcării Populare.

Chirieac: Apreciez că dl Băsescu a renunțat să fie ipocrit

”Apreciez faptul că dl Băsescu a renunțat să fie ipocrit și a mers în vizită. Și-a făcut omul partid și este normal să se ducă la întâlnirea partidului său, Mișcarea Populară. Ce vreți să spună: că nu-i al lui, că nu-i cunoaște? Ba e al lui. Vorba aceea, cu mâna lui i-a făcut, în portbagajul mașinii sale Mercedes a cărat statutul partidului. Acum, nu vreți să se ducă la întâlnirile copilului său? Vedeți-vă domnilor de treabă!

Faptul că dl Băsescu ne trimite pe noi de fiecare dată la Constituție este binecunoscut, dar trebuie să fi auzit de zicerea <să faci ce zice popa, nu să faci ce face popa>. Se aplică și la <părintele națiunii> - Traian Băsescu”, a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, la România Tv.

El a adăugat că Traian Băsescu ”va fi președintele PMP, după ce pleacă de la Cotroceni”, în timp ce ”după europarlamentare, președintele PMP va fi dna Udrea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel