Băsescu spune că nu a fost în Bucureşti şi de aceea nu a vorbit cu protestatarii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
politisti
politisti

Traian Băsescu a declarat că nu a fost vineri în Bucureşti şi că a dat instrucţiuni unui consilier să discute cu [/caption]

"Pentru a reduce volumul speculaţiilor, vreau să ştiţi că Bogdan Hosu a sunat la cabinet când au plecat din Piaţa Victoriei. Am fost contatctat de şefa de cabinet, care i-a răspuns înapoi că nu sunt în Palatul Cotroceni. De altfel, nu am fost în Bucureşti. Ca atare, speculaţiile că nu am vrut să ies sunt. Dar am dat instrucţiuni unui consilier, dacă ajung aici să discute cu reprezentanţii sindicali", a spus Băsescu la începutul declaraţiei de presă susţinute duminică la Cotroceni.

Sindicaliştii "Cartel Alfa", confederaţie la care sunt afiliaţi şi poliţişti, au participat, vineri, la un miting în faţa Palatului Victoria. După aproximativ două ore de protest, în jurul orei 12.30 poliţiştii au pornit într-un marş spontan, neautorizat, spre Palatul Cotroceni, nemulţumiţi că preşedintele Traian Băsescu nu a venit să stea de vorbă cu ei, aşa cum i-au solicitat. Aproximativ 6.000 de protestatari au pornit în marş, însă pe drum li s-au alăturat alte 1.500-2.000 de persoane, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Citeşte şi:

Somnul Naţiunii naşte monştri. Unul deja stăpâneşte România

Băsescu: Angajaţii MAI au subminat autoritatea statului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel