Băsescu: ”Maior l-a salvat pe Coldea!” Declarații fulminante
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Traian Băsescu a vorbit despre Florian Coldea și George Maior.

Într-o intervenție la România TV, Traian Băsescu a declarat că nu l-a putut schimba pe Florina Coldea după filajul Elenei Udrea de la Paris unde s-a dus cu Alina Bica, deoarece nu a avut semnătura lui George Maior, iar lege îl obliga la acest lucru.

Totodată, președintele Băsescu a mai declarat că l-ar fi demis, chiar dacă raportul oficial care a ajuns la el nu l-a convins, dar ”Maior l-a salvat pe Coldea” prin faptul că nu avea semnătura sa pentru demitere.

Întrebat dacă ii se pare că a acționat corect și nu a acționat mai ”brutal”, Băsescu a precizat că: „Și acum cred că da. Chiar dacă am primit un raport oficial care îmi arăta cu totul altceva. Dar asta nu înseamnă că m-a și convins. Nu îmi pare rău că nu am făcut un gest mai brusc pentru că nu era legal”.

[citeste si]

„Uneori aveam nevoie de clarificări, întotdeauna sunam la Maior întâi. Niciodată nu s-a întâmplat să fie Maior în instituție și eu să-l sun pe Coldea. Îmi aduc aminte precis, în 10 ani de două ori l-am sunat pe Coldea, când nu era Maior în birou”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel