Băsescu îl desfiinţează pe Orban: Rebut politic!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Cu ocazia primei conferințe de presă a fostului președinte Traian Băsescu, acesta nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Ludovic Orban, după ce, cu câteva fraze mai înainte, îl lăudase că "a învățat multe de la el în perioada în care acesta i-a fost viceprimar al Capitalei".

Întrebat cine crede că va ieși primar, Traian Băsescu l-a exclus din start pe Nicușor Dan pentru că nu este pregătit așa cum este pregătit Ludovic Orban care "a învățat multe după ce a fost, un mandat, viceprimar".

Întrebat despre o posibilă alianță între PMP și PNL după europarlamentare, Traian Băsescu a răbufnit: "Doamnă, cât tredeți că mai pot eu să cred în acest rebut politic, care se numește Ludovic Orban, când ne-a dus într-o situație incredibilă cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste? Domnul Orban ne-a anunțat că ei merg singuri cu USR. Ne-au pus într-o situație extrem de dificilă. Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianță? Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoșar incompetent care a ajuns și prim-ministru al României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel