Băsescu este invitat de Blaga la Convenția PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
traian basescu decee
traian basescu decee

Președintele Traian Băsescu a primit vineri o invitație din partea Partidului Democrat Liberal de a participa la Convenția Națională a partidului din 23 martie, unde va fi ales șeful formațiunii.

Comisia de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL a decis să îi transmită preşedintelui Traian Băsescu o invitaţie de a participa la evenimentul din 23 martie unde urmează să fie ales preşedintele PDL, se arată într-un comunicat al PDL remis Mediafax.

Subiectul a fost discutat în ședința COCNE de vineri la cererea lui Vasile Blaga, iar decizia de a-l chema pe președinte a fost validată cu unanimitate de voturi a Comisiei.

”Prezenţa preşedintelui României, Traian Băsescu, la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL este binevenită şi ne-ar onora atât pe noi, ca organizatori ai Convenţiei, cât şi pe cei 5.000 de delegaţi care vor veni la Bucureşti să îl aleagă pe preşedintele partidului”, a declarat Ioan Bălan, preşedintele COCNE, conform comunicatului.

Întrebat joi dacă intenționează să-l invite pe Traian Băsescu la Convenția din 23 martie, președintele PDL Vasile Blaga explica faptul că decizia nu depinde de el, ci de cei care organizează evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel