Băsescu: De ce merge Cioloș în SUA, nu Iohannis?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul președinte Traian Băsescu l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, duminică seară, la România TV, în repetate rânduri.

Traian Băsescu a semnalat că după inaugurarea scutului de la Deveselu, pe lângă întâlnirea ambasadorului SUA la București cu Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților (despre care a vorbit aici), a fost anunțată vizita premierului Dacian Cioloș în SUA.

Fostul președinte a subliniat: "Aș fi foarte atent la acest aspect. După mine, e o problemă la nivel de încredere: s-a preferat vizita premierului, nu a președintelui. Mai poate fi și o altă socoteală: se face etapizat. În prima etapă, merge Dacian Cioloș la vicepreședintele Joe Biden, în a doua- Klaus Iohannis la Barack Obama". Traian Băsescu a mai spus că fiecare zi care trece ne apropie de alegeri, când Obama va pleca.

Traian Băsescu a vorbit și despre absența președintelui Klaus Iohannis la inaugurarea scutului de la Deveselu și a subliniat, din nou, că "Din punctul meu de vedere, ceva e în neregulă, orice președinte al României are ca obiectiv o întâlnire cu președintele SUA, faptul că merge premierul e în neregulă pentru Klaus Iohannis".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel