Băsescu: "Dacă eu aş fi fost comandant pe Titanic, nu se scufunda"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Băsescu marinar
Băsescu marinar

Preşedintele Traian Băsescu a transmis că la momentul în care îşi va încheia mandatul de la Cotroceni, va părăsi Președinția convins de faptul că "a făcut tot ce a putut", arătând că dacă el ar fi fost comandant pe Titanic, vaporul gigant nu s-ar fi scufundat.

[caption id="attachment_354680" align="alignleft" width="270"] foto: libertatea.ro[/caption]

"Uneori, politicienii îmi creează un sentiment de neputinţă extraordinar, dar eu o ţin pe a mea. Patzaichin a ieşit campion omplic cu pagaia ruptă. Eu nu ies campion cu clasa politică care vrea să modifice Codul Penal, să promoveze Legea amnistiei, dar măcar o să am convingerea că am făcut tot ce am putut", a spus Traian Băsescu, într-un interviu acordat pentru Pro Tv, conform adevarul.ro.

"Dacă eu aş fi fost comandant pe Titanic, nu se scufunda", a continuat șeful statului, care a prezentat trei nume de politicieni care, în opinia sa, "vor plăti factura minciunii".

"În politică merge cu minciuna până la un punct. Poţi să încerci să te arăţi a fi altceva, până se prinde lumea şi atunci ai o factură extrem de ridicată de plătit. Eu pot să spun câţiva politicieni: Ponta, Antonescu şi Dragnea. Sunt trei politicieni care vor plăti factura minciunii", a precizat președintele României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel