Băsescu, critici la adresa lui Iohannis: Este un semnal foarte prost
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul PMP, Traian Băsescu, consideră că "este un semnal foarte prost" reacția întârziată a președintelui Klaus Iohannis față de amenințările lui Vladimir Putin la adresa României și Poloniei.

"Nu sunt politician care nu are respect pentru Putin, dar acum nu pot să nu-l etichetez ca fiind propagandist. Putin știe foarte bine că România nu e amenințată pentru că a instalat elemente ale scutului antirachetă la Deveselu. Putin știe foarte bine că România este amenințată pentru că a intrat în NATO. Comunități mari, obiective strategice sunt în raza de acțiune a armatei Federației Ruse din 2004, de când am intrat în NATO. Ce avem noi acum e contramasură la posibile atacuri", a explicat Traian Băsescu, joi seară, la B1 TV.

Pe de altă parte, liderul PMP consideră că "este un semnal foarte prost" faptul că președintele Iohannis a oferit o replică la amenințările lui Vladimir Putin abia după cinci zile. 

"Trebuia să reacționeze imediat pentru că era un șef de stat. Este un semnal foarte prost, mai ales că a fost pus la contrapondere cu participarea la crosul d-nei în loc să stai la București, să-i dai o replică lui Putin care, vineri, alături de un premier al unui stat membru în NATO, făcea astfel de declarații. Aici e mult mai puternică semnificația. Foarte rău că nu reacționat Tsipras", a subliniat fostul președinte Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel