Băsescu a venit la judecată, în procesul etnobotanicelor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
traian basescu la tvr
traian basescu la tvr

 Traian Băsescu a onorat solicitarea instanței și a venit la Judecătoria Sectorului 5, unde era se judecă, pentru calomnie, cu deputatul PSD Mugurel Surupăceanu. Acesta l-a acuzat pe șeful statului de favorizarea consumului de droguri uşoare.

Deputatul și-a reiterat acuzațiile, luna trecută, când a declarat pentru DeCe News că descinderile DIICOT din ziua precedentului termen au fost făcute cu scopul de a acoperi evenimentul principal şi anume evoluţia pe care o ia ”procesul etnobotanicelor” în ceea ce îl priveşte pe Traian Băsescu. ”Avocatul preşedintelui a fost permanent prezent, la toate termenele, mai ales că Băsescu este cel care m-a dat în judecată, ne-a decalrat Surupăceanu. Probabil, avocatul a raportat mersul procesului şi i-a spus că sunt şanse minime să câştige. Cred că se aşteptau ca instanţa să încuviinţeze solicitarea mea de interogare a lui Traian Băsescu, în condiţiile în care acesta se considera, până azi, victimă. S-a dat semnalul unei răsturnări de situaţie, arătând că Traian Băsescu trebuie să părăsescă rolul pasiv pe care îl avea până acum şi să îşi explice activităţile. Am încercat să conving instanţa că şeful statului are multe de ascuns în problema drogurilor şi am reuşit”.

Citește și ”Pentru că Băsescu pierde procesul etnobotanicelor, a fost creată diversiunea descinderilor la dealeri. Ce spune Surupăceanu despre şeful statului şi drogurile uşoare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel