Baschet: NBA - Toronto Raptors s-a relansat în finala Conferinţei de Est cu Milwaukee Bucks
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Toronto Raptors s-a relansat în finala Conferinţei de Est a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA) cu o victorie pe teren propriu, 118-112, în faţa lui Milwaukee Bucks, după două înfrângeri.

Toronto Raptors a redus scorul la 2-1 la general pentru Milwaukee, dar poate egala dacă va câştiga meciul de marţi, tot pe teren propriu. Franciza canadiană a făcut diferenţa graţie lui Kawhi Leonard, care a marcat 36 puncte în meciul al treilea, dintre care opt în prelungiri, şi Pascal Siakam (25 puncte). Vedeta lui Milwaukee Bucks, grecul Giannis Antetokounmpo, candidat la titlul de cel mai bun jucător al sezonului (MVP), a fost limitat în acest meci la doar 12 puncte, dar a reuşit 23 de recuperări.

Câştigătoarea acestui duel va fi opusă în finală, începând cu 30 mai, celei mai bune echipe din Vest. Dubla campioană en titre din NBA, Golden State Warriors, conduce cu 3-0 în faţa lui Portland Trail Blazers în cealaltă finală de conferinţă, înaintea meciului 4 de luni, de pe terenul lui Blazers. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel