Baschet: Golden State Warriors, probabil fără Kevin Durant în debutul finalei NBA
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dubla campioană en titre a NBA, Golden State Warriors, a anunţat, joi, că va fi probabil lipsită de aportul lui Kevin Durant, accidentat la pulpa piciorului drept la începutul lunii mai, pentru debutul finalei Ligii profesioniste nord-americane de baschet.

'Durant nu a primit acordul pentru a relua antrenamentul, dar el continuă să facă progrese pe calea vindecării', a anunţat franciza californiană după noi teste medicale efectuate joi. 'Este improbabil ca el să poată juca în debutul finalei 2019, dar noi sperăm în continuare că el va putea juca în această finală', a adăugat Golden State.

Antrenorul său, Steve Kerr, a explicat că nu vrea să-şi asume niciun risc: 'El se antrenează în sala de forţă şi merge bine, dar nu a intrat încă pe parchet..Este posibil ca el să se întoarcă la antrenament în următoarele şapte zile'.

Kevin Durant, desemnat cel mai bun jucător al ultimelor două finale din NBA, a ratat ultimele cinci meciuri ale echipei sale din cauza unei accidentări la pulpa piciorului drept, contractată în timpul meciului cu nr.5 din semifinalele Conferinţei de Vest cu Houston Rockets. În absenţa sa, Golden State a câştigat ultimele sale cinci meciuri şi a eliminat-o pe Houston Rockets (4-2) şi apoi pe Portland Trail Blazers (4-0), graţie în special lui Stephen Curry, care a marcat 36,5 pct de meci. Golden State Warriors va disputa, începând cu 30 mai, finala NBA cu învingătoarea Conferinţei de Est, dintre Toronto Raptors şi Milwaukee Bucks (3-2). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel