Baschet feminin: CSM Târgovişte, victorie în Liga Naţională
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a învins greu, miercuri, Universitatea Cluj, în ultima partidă pe teren propriu din sezonul regulat al Ligii Naţionale, cu scorul de 64-55 (17-23, 16-6, 22-14, 9-12).

A fost a şasea victorie consecutivă pentru echipa din Târgovişte, care şi-a asigurat în felul acesta locul patru înaintea play-off-ului. Târgoviştencele au început greu partida de miercuri seara şi au pierdut primul sfert.

CSM Târgovişte a revenit şi a câştigat la diferenţe clare sferturile doi şi trei. De la campioana en titre CSM Târgovişte s-au remarcat Andreea Olah (16 puncte), Porchia Green (15 puncte) şi Antoinette Thompson (9 puncte). De la echipa din Cluj cele mai multe puncte le-a marcat Ines Ajanovic (17 puncte).

Am fost unite şi am luptat în seara aceasta. Le mulţumim şi fanilor, au fost jucătorul al şaselea, ne-au transmis multă energie şi ne-au motivat. Fără ei nu am fi putut reuşi, a declarat, la finalul meciului, vedeta CSM-ului, Porchia Green.

Întrebată dacă e posibilă obţinerea celui de-al 13-lea titlu de campioană la Târgovişte, Porchia Green a spus că orice e posibil, atât timp cât echipa e unită.

Înaintea meciului de la Sala Sporturilor din Târgovişte, imnul naţional a fost intonat de o fanfară. Publicul prezent s-a ridicat în picioare şi s-a alăturat fanfarei la intonarea imnului. Gestul vine ca reacţie la recentul scandal legat de intonarea imnului la competiţiile sportive interne. Galeria echipei din Târgovişte a afişat un banner pe care scria Imnul naţional s-aude în toată ţara/Deşi e interzis de Lipă trădătoarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel