Basarab Panduru a oferit declarația zilei, înainte de meciul României cu Insulele Feroe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul internațional român Basarab Panduru nu l-a menajat deloc pe selecționerul Anghel Iordănescu, după egalul smuls de România în prelungirile partidei cu Finlanda, scor 1-1.

”După o primă repriză care a fost destul de bună, nu te gândeai niciodată că va urma o a doua în halul în care s-a jucat. Au fost 20 de minute, din minutul 66 până în minutul 86, în care s-a taiat fimul pentru noi. N-a mai știut nimeni ce să facă, nici cei din teren, nici cei de pe bancă sau antrenorul principal.

De unde lua deciziile singur, deodată se consultă cu toată lumea, a fost în criză de idei în momentele alea și nu a transmis absolut nimic jucătorilor. Mi se pare că experiența lui l-a ajutat mai mult la întrebările jurnaliștilor decât în teren. După prima întrebare a urmat primul răspuns al lui Iordănescu, în care i-a pus la punct pe toți”, a comentat Basarab Panduru la Dolce Sport.

Fostul internațional a făcut o declarație savuroasă în perspectiva meciului pe care ”tricolorii” îl vor juca duminică, împotriva naționalei din Insulele Feroe: ”Păcat că jucăm cu Feroe duminică. Dacă jucam luni, mai aveau ăia treabă, nu veneau la meci. Așa, vin toți. Asta e nenorocire mare”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel