Barna (USR), reacţie după declaraţiile lui Liviu Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că PSD a trădat România şi a ales să se solidarizeze cu un "infractor" împotriva românilor care doresc o societate dreaptă.

"PSD a trădat România şi nu va fi iertat! Fiecare clipă cu PSD la putere reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri! PSD a ales azi să se solidarizeze cu un infractor împotriva românilor care îşi doresc o societate dreaptă, condusă de oameni cinstiţi şi competenţi şi nu oricum, ci distrugând tot ceea ce a mai rămas nepesedizat în această ţară, în primul rând Justiţia independentă", a scris, vineri, Barna pe Facebook.

"Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii după şedinţa liderilor PSD, ci a proferat ameninţări că va merge până la capăt cu oricine îi rezistă: preşedinte, Parlament, Justiţie. PSD trebuie dat jos acum de la putere! Îi chemăm pe români alături de noi să salvăm România de Partidul Penalilor! A devenit evident că furtul este în ADN-ul acestui partid care, apărându-l pe Dragnea, se apără pe sine de la dispariţie", a adăugat Dan Barna.

Decizie CEX PSD

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de vineri să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta.

"CExN al PSD a decis susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi la conducerea Camerei Deputaţilor din Parlamentul României", se arată într-un document oficial adoptat la finalul unei şedinţe care a durat mai bine de patru ore şi care a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel