Barna i-ar fi spus lui Cîțu în ședința de Guvern că nu mai are susținerea USR PLUS: Unii spun că premierul l-a ignorat, alții că s-a bâlbâit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Dan Barna și Florin Cîțu ar fi avut un schimb de replici, în ședința care are loc la Guvern în acest moment.

Există percepţii diferite ale celor care participă la ședința de Guvern, cu privire la atmosfera din interior. Unii descriu şedinţa ca fiind una absolut obişnuită. Alţii spun că "este seacă şi ostilă", potrivit unor surse citate de Antena3. Este o diferenţă de viziune şi între miniştrii PNL şi USR despre ce se întâmplă acolo.

Este prima întâlnire dintre miniștrii USR PLUS și premier, după ce acesta a decis revocarea lui Vlad Voiculescu din funcție, fără să-l anunțe pe Dan Barna, după cum acesta din urmă susține.

Dan Barna, chiar în primele minute ale şedinţei, i-ar fi transmis premierului că nu mai are susţinerea USR PLUS. Florin Cîțu nu i-ar fi dat nicio replică. Cei din interior spun că ar fi mers mai departe. Alţii spun că s-ar fi bâlbâit.

Premierul le-ar fi transmis colegilor miniștri că se bucură că au decis să vină la această ședință pentru bunul mers al țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel