Barbu, președinte AEP, luat cu asalt pe stradă. ”Sluga lui Dragnea!” - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Barbu
Barbu
Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Daniel Barbu, a fost luat cu asalt pe stradă de un protestatar, la fel cum a pățit Valer Dorneanu, preşedintele Curţii Constituţionale.

Daniel Barbu se plimba cu cățelul duminică dimineața. La un moment dat, un bărbat a început să-l filmeze și să îi adreze cuvinte jignitoare. ”Iată sluga lui Dragnea! Își plimbă cățelul duminica dimineața în Cișmigiu. Sluga lui Dragnea îndrăznește să iasă pe stradă. El este pus să fure alegerile viitoare. Iată-l”.

Daniel Barbu i-a dat o replică bărbatului care îl filma: ”Mitocănia nu salvează România!”. Protestatarul a continuat: ”Așa e, ai dreptate! Mitocani sunteți voi. De fapt, nu mitocani, ci infractori. Iată sluga lui Dragnea. Cine vrea să-l vadă poate veni aici dimineața”. Protestatarul a filmat întâmplarea, mândru fiind de isprava sa.

Priviți ce s-a întâmplat:

Amintim că și preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a fost luat cu asalt de un grup de protestatari #rezist și i s-au adresat cuvinte injurioase, până la blocul unde locuiește.

Valer Dorneanu declarase că nu intenționează să depună niciun fel de plângere, astfel că gestul protestatarilor, care se încadra la infracțiunea de ultraj nu a atras niciun fel de sancțiune.

”De la mine nu o să plece nicio plângere, sesizare, nimic. Nu am de gând să comentez întâmplarea. Nu vreau să fiu eu obiectul acestor discuţii", a declarat preşedintele CCR după ce a fost hărțuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel