Barbie îl celebrează pe Elvis Presley. Păpușă de colecție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Barbie îl celebrează pe Elvis Presley. Păpușă de colecție
Barbie îl celebrează pe Elvis Presley. Păpușă de colecție
Barbie îl celebrează pe Elvis Presley, supranumit ''regele Rock 'n' Roll-ului'', pintr-o păpuşă de colecţie, informează Reuters. 

Păpuşa, fabricată de Mattel Inc, este îmbrăcată într-o salopetă asemănătoare cu cea American Eagle purtată de Presley, decorată cu pietre colorate, o pelerină şi o eşarfă roşie. 

Elvis Presley a purtat o astfel de vestimentaţie în numeroase concerte. Primul single al lui Elvis, Heartbreak Hotel, înregistrat de RCA Records, a fost lansat în 1956 şi s-a vândut în peste 1 milion de exemplare, urmat de primul său album, Elvis Presley, care a ajuns pe prima poziţie în topul muzical Billboard.

În 1973, Elvis a intrat în istoria televiziunii şi a divertismentului odată cu concertul Elvis: Aloha from Hawaii via Satellite. A fost prima transmisiune live prin satelit la nivel global a unui concert şi a fost vizionată în circa 40 de ţări de o audienţă cuprinsă între 1 miliard şi 1,5 miliarde de persoane. Presley a murit pe 16 august 1977 la reşedinţa sa Graceland, în Memphis, Tennessee. 

Noul Ken: Are părul lung și blond. Cât costă iubitul lui Barbie

”Ken din Colecția Fashionistas este la modă și are un stil individual aparte. Vestimentația versatilă și curajoasă este completată cu o pereche de pantofi.

Colecționează toate modelele Fashionistas pentru a crea scenarii nenumărate.

Culorile și designul pot varia”, se arată în descrierea păpușii vândute pe un site din România la prețul de 50 lei. Jucăria aceasta este recomandată copiilor mai mari de trei ani. Jucăria poate conține piese mici, care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare.

Ken și Barbie au fost descrise ca fiind cele mai populare două păpuși din lume.

Ken, partenerul păpuşii Barbie, a împlinit 60 de ani în 2021

Ken, partenerul păpuşii Barbie, a împlinit 60 de ani. Cu această ocazie, în anul 2021, Mattel, unul dintre cei mai mari fabricanţi de jucării de lume, a recreat o versiune a primei păpuşi Ken, îmbrăcată în şort roşu, sandale şi purtând un prosop galben pe umeri.

Ken, care a fost numit după fiul fondatorilor Mattel, Elliot şi Ruth Handler, a întâlnit-o pentru prima dată pe Barbie pe platoul unui post de televiziune la filmarea unei reclame, în 1961.

De-a lungul anilor, păpuşa a suferit mai multe schimbări de aspect, precum şi cariere, trecând de la pompier până la barman. Acum păpuşa numără nouă tonuri de piele, trei forme ale corpului, 10 culori de ochi şi diferite coafuri şi tipuri de păr. Există, de asemenea, o păpuşă Ken într-un scaun cu rotile.

Ken a fost de asemenea stilizat de designerii Dapper Dan şi Tan France, precum şi de directorul de creaţie al Berluti, Kris Van Assche, în diverse ţinute pentru această ocazie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel