Bărbatul din Dâmbovița, omorât de vecinul său pentru că ar fi furat CURENT de la acesta
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bărbatul din Dâmbovița, omorât de vecinul său pentru că ar fi furat CURENT de la acesta / Foto: Pixabay, de Alexas_Fotos
Bărbatul din Dâmbovița, omorât de vecinul său pentru că ar fi furat CURENT de la acesta / Foto: Pixabay, de Alexas_Fotos
Bărbatul din Dâmbovița, găsit mort pe 29 ianuarie, ar fi fost ucis de vecinul său pentru că ar fi furat curent de la acesta.

Un bărbat de 60 de ani din Ghinești, Dâmbovița, și-a ucis vecinul, sâmbătă, 29 ianuarie. Chiar el a anunțat autoritățile că l-a omorât pe bărbat. Polițiștii și medicii de pe ambulanță au găsit victima, de 64 de ani, înjunghiată și fără suflare. Deși inițial nu se știa care este motivul crimei, rudele suspectului spun că totul a început de la faptul că acesta ar fi suspectat că un branșament ilegal i-ar fi încărcat factura la curent, transmite Pro Tv.

„Singur, s-a predat singur. Nu l-am crezut, a venit și ne-a spus și nouă, acasă, ne-a spus, uite ce am făcut, nu l-am crezut! Am zis că nu e adevărat!” spune cumnata suspectului.

Bărbatul acuzat de crimă locuia singur după ce divorțase. Rudele spun că înainte de crimă el ar fi amenințat de mai multe ori că-și va ucide vecinul, supărat că ar fi primit facturi mari după ce acesta se branșase ilegal la rețeaua de electricitate.

„I-a picat pe amărâtul ăsta, vecinul lui, că nu are curentul legal, firul ăsta de la stâlp. I-a picat lui pe el că îi fură curent. Nicidecum! Când se îmbată, asta îi venea lui, că fură ăla curent și nu plătește! Uitați unde s-a ajuns!”, a  mai spus cumnata suspectului.

Suspectul a fost cel care a anunțat crima la 112

Se pare că vecinii au auzit cearta dintre cei doi, dar nu s-au alarmat pentru că știau că între aceștia există tensiuni mai vechi. Au realizat că situația este gravă abia după ce suspectul a intrat în locuința victimei și a ieșit apoi cu hainele pătate de sânge. În acel moment, soția și fiul victimei se aflau la serviciu. Chiar suspectul a anunțat crima la numărul de urgență 112. 

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgentă 112 de către un bărbat de 60 de ani, localitatea Ghineşti, cu privire la faptul că l-a omorât pe vecinul său, un bărbat de 64 de ani. Din primele verificări, se pare că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelantul l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, cu un cuţit. În urma leziunilor, bărbatul a decedat", precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Bărbatul riscă acum până la 25 de ani de închisoare.

"A fost constituită o echipă complexă de poliţişti, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului", a mai anunțat IPJ Dâmboviţa. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel