Bărbatul care-i plimba câinii lui Lady Gaga, ÎMPUȘCAT. Câinii au fost FURAȚI
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Lady Gaga
Sursa foto: Facebook Lady Gaga
Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga ar fi fost împuşcat miercuri seara, în Los Angeles, iar animalele au fost furate.

Un bărbat care ar fi fost angajat de Lady Gaga să îi plimbe câinii ar fi fost împuşcat miercuri seara în Los Angeles de persoane neidentificate care au plecat cu două dintre cele trei exemplare de Bulldog Francez ale cântăreţei, relatează Fox News şi The Independent, citate de Agerpres.

Poliţia din Los Angeles a confirmat că o serie de împuşcături au avut loc miercuri seară în West Hollywood, cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, victima fiind transportată la spital. Ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat pentru Fox News că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împuşcat miercuri seară.

"Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin", a spus Lee.

"Atac cu o armă letală"

Acesta a declarat că departamentul de poliţie tratează cazul drept un "atac cu o armă letală", adăugând că arma utilizată a fost un pistol semi-automat.

Ofiţerul de poliţie a confirmat de asemenea pentru Fox News că doi câini din rasa Bulldog Francez - despre care se crede că i-ar aparţine artistei Lady Gaga - "au fost luaţi" în cursul incidentului.

"Suspectul a fost observat ultima dată într-un vehicul alb la nord de Sierra Bonita Avenue îndreptându-se către Hollywood Boulevard. Victima a fost transportată la un spital local de către paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles în stare necunoscută", a adăugat Lee precizând că "încă nu s-a efectuat nicio arestare'.

Ofiţerul a declarat că nu poate confirma deocamdată identitatea sau ocupaţia victimei, iar poliţia investighează cazul. Un reprezentant al cântăreţei Lady Gaga nu a răspuns imediat la solicitarea Fox News de a comenta pe marginea acestui subiect. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel