Bărbatul care i-ar fi furat portofelul jurnalistei de la România TV a fost reținut
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Iulia Blondea
Sursa foto: Facebook Iulia Blondea
Bărbatul care ar fi furat portofelul jurnalistei România TV, Iulia Blodea, în timpul manifestărilor de 1 Decembrie de la Alba Iulia, a fost reținut de polițiști. 

Este vorba despre despre un bărbat de 57 de ani din Bacău, care participa la Marșul Unirii. La un moment dat, în timp ce jurnalista se afla în mijlocul manifestării, acesta i-ar fi deschis rucsacul și i-ar fi sustras portofelul.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 decembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un bărbat de 57 de ani, din comuna Horgești, județul Bacău, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt, scrie alba24.ro. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 1 Decembrie 2021, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla în Cetatea Alba Carolina, ar fi sustras, din rucsacul unei tinere, portmoneul în care avea carduri, documente și o sumă de bani.

În cursul zilei de azi, 7 decembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

"O persoană cu foarte mult tupeu a îndrăznit să îmi deschidă rucsacul"

Iulia Blondea a povestit, atunci, cum a rămas fără acte și fără bani. 

”O întâmplare nefericită pentru mine, astăzi, chiar de 1 Decembrie, aici în Alba Iulia. Am rămas fără toate documentele personale, fără banii pe care îi aveam asupra mea și asta pentru că la un moment dat, în marea de oameni care a fost aici în centrul municipiului de Ziua Națională, o persoană cu foarte mult tupeu a îndrăznit să îmi deschidă rucsacul pe care îl aveam în spate și să îmi sustragă cu nonșalanță portofelul. Nu este vorba despre un rucsac ce se poate deschide foarte ușor, este vorba despre un rucsac cu un fermoar dublu și care poate fi deschis mai greu și nu s-ar fi putut deschide singur încât portofelul să îmi pice din acest rucsac. Cert este că o persoană care nu s-a temut că va fi văzută de cineva, pentru că erau foarte mulți oameni în jurul meu, a deschis fermoarul și mi-a sustras portofelul”, a declarat Iulia Blondea, la România TV.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel