Urmărește emisiunea live
Bărbatul acuzat că a abuzat sexual 3 adolescente va sta 30 zile la închisoare. Agresorul a recidivat
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un buzoian care a abuzat timp de un an 3 minore a fost reținut pentru 30 de zile.

Un bărbat de 52 de ani din Buzău, acuzat că a abuzat sexual 3 adolescente timp de un an, va sta timp de 30 de zile în arest. Acuzatul își ademenea victimele minore într-un birou pe care îl avea amenajat în cadrul unui complex sportiv, scrie Știri de Buzău.

Acesta a recidivat în obsesiile sale. În tinerețe a violat o tânără, care mai apoi s-a sinucis. Pentru fapta sa de atunci a primit 17 ani de închisoare, dar a executat doar 11. Cele trei victime din prezent, cu vârste între 15 și 17 ani, aveau în comun faptul că erau iubitele unor fotbaliști care jucau pe terenurile administrate de acesta. Le aborda inițial în persoană, când tinerele veneau în tribune, pentru a-și susține iubiții, mai apoi le scria de pe un cont de Facebook fals. Ulterior se întâlnea cu victimele sale și le silea să întrețină raporturi sexuale. 

Acesta le obliga pe fete să întrețină relații sexuale cu el, pentru ca mai apoi să le șantajeze pe copile cu poze indecente. În ultimii ani, agresorul părea a fi un om serios, dedicat muncii și mamei sale bolnave. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel