Bărbaţii şi dragostea, în funcţie de horoscop. Zodia care are nevoie de evadare. Daniela Simulescu: Pentru ei, ce se întâmplă zi de zi e dureros
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS, a vorbit despre nevoia de evadare a bărbaţilor dintr-o anumită zodie, dar şi despre modul în care se comportă aceştia într-o relaţie. 

"Nativii Peşti câteodată sunt mai sensibili decât femeile. Mai empatici, mai generoşi, foarte miloşi. Dacă, de exemplu, au avut un mediu familial în care au fost probleme de abandon, de sănătate, vor avea multe temeri, vor dori să evadeze. Pentru ei, ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi e foarte dureros. Veţi vedea că bărbaţii Peşti au nevoie să evadeze. Fie să bea un pahar de vin, fie să stea singuri într-o seară. Au nevoie de izolare. 

Dacă ai un bărbat în zodia Peşti şi îl vezi tăcut, nu te duce să îl înţepi, să îl întrebi de ce nu vorbeşte cu tine. Lasă-l în lumea lui. Cu cât eşti mai cicălitoare, cu atât îi faci mai mult rău. Bărbatul Peşti este foarte atent la tot ce înseamnă siguranţa cuplului. Are mare grijă de cuplu! Are grijă să nu plângi, şi dacă o faci, să o faci pe umărul lui. Ştie ce înseamnă sensibilitatea. Când o să ai o frică, un bărbat Peşti o să te asigure că va fi bine. Cu bărbatul Peşti trebuie să vorbeşti de chestii de emoţie, de spiritualitate, îi place să îl bagi într-o poveste. Bărbatul Peşti are nevoie să iasă din lumea cotidiană, pentru că e prea rea, prea rece pentru el.

Are nevoie să îl duci într-o altă lume! El trebuie să simtă, să aibă un soi de chimie.", a declarat Daniela Simulescu. 

Mai multe despre bărbaţii din zodia Peşti şi felul în care îşi manifestă dragostea puteţi vedea în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel