Bărbații găsiți morți din cauza intoxicării cu spirt contrafăcut
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Doi bărbați din Botoșani, care munceau în zona unui canton silvic din localitatea Boian, județul Sibiu, au fost găsiți morți din cauza intoxicării cu alcool metilic, după ce au băut spirt contrafăcut, la fel ca și cei 10 oameni din județul Iași.

Primele informații din ancheta deschisă după moartea a doi bărbați de 45, respectiv 51 de ani, în extravilanul localității Boian, din județul Sibiu, arată că aceștia ar fi băut spirt găsit într-o sticlă din magazia unde locuiau, iar acesta era contrafăcut, conținând o cantitate mare de alcool metilic.

Surse din anchetă au declarat, miercuri, pentru MMediafax  că, practic, cei doi bărbați s-au intoxicat cu alcoolul metilic, la fel ca și cei 10 oameni din județul Iași care au murit în condiții similare.

Aceleași surse arată că spirtul ar fi fost cumpărat de șeful celor doi, pentru dezinfectare, de la un magazin din Mediaș, care, la rândul lui, s-a aprovizionat de la o firmă din București.

Trupurile a doi bărbați din Botoșani care erau angajați ai unei firme de exploatare a lemnului au fost găsite, marți, într-un canton din extravilanul localității Boian, județul Sibiu.t caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel