Bărbat urmărit internațional, prins la Alba. Și-a batjocorit nepoata de 6 ani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Captură Poliția Română
Foto: Captură Poliția Română
Un bărbat de 38 de ani, dat în urmărire internațională pentru că se sustrăgea executării pedepsei închisorii, a fost prins la Alba. 

Victor Fechete, un șofer de TIR din localitatea Satulung, județul Maramureș, a fost condamnat în februarie a.c. la 4 ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Fiind judecat în stare de libertate, după ce sentinţa a fost dată, Victor Fechete a dispărut.

După câteva luni în care s-a ascuns în județul Alba, bărbatul a fost prins de polițiști. 

Potrivit informațiilor de pe site-ul Poliției Române, 'în perioada septembrie-octombrie 2016, în timp ce se afla impreună cu persoana vătamată (n.red. nepoata sa), minoră în vârstă de 6 ani în locuinţa sa, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa a exercitat acte de natură sexuală.'

A fost prins cu ocazia unui control în trafic

Luni, 23 august, IPJ Alba a comunicat că 'la data de 21 august 2021, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat și reținut un bărbat de 38 de ani, din județul Maramureș, care era urmărit pentru că se sustrăgea executării pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat, la data de 17 februarie 2021, de Judecătoria Baia Mare, la 4 ani închisoare, pentru agresiune sexuală.'

Potrivit IPJ Alba, Victor Fechete a fost identificat cu ocazia unui control în trafic, 'în timp ce circula, pe DJ-107 K, în calitate de pasager, într-un autoturism condus de concubina sa, o femeie de 45 de ani, din Galda de Jos.'

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud.

Un proxenet urmărit internațional a fost depistat la Bacău, în luna iunie

În luna iunie a.c., polițiștii din Bacău au depistat un bărbat urmărit internațional, căutat de autoritățile italiene, pentru viol, tâlhărie, vătămare corporală și proxenetism.

IGPR informa într-un comunicat de presă că, în data de 24 iunie, polițiștii de investigații criminale, împreună cu polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bacău, au depistat un bărbat, de 45 de ani, care era dat în urmărire internațională. 

'Măsura urmăririi internaționale a fost instituită la solicitarea autorităților italiene, întrucât bărbatul se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis la 5 mai a.c., pentru comiterea infracțiunilor de viol, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism.', preciza IGPR. (Știrea, AICI.)

Anterior, polițiștii bihoreni de la urmăriri au depistat un bărbat urmărit internațional, căutat de autorităţile austriece pentru fals de monedă și tâlhărie calificată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel