Data actualizării:
Data publicării:

Bărbat ucis și incendiat în Mamaia. Este vorba de socrul unui cunoscut avocat

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
captură video
captură video

Miercuri dimineață, o crimă șocantă s-a petrecut în Mamaia. 

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 69 de ani a fost găsit în recepţia unui club de tenis din Mamaia, de către un client. Bărbatul ar fi fost înjunghiat și apoi incendiat.

”În această dimineață, medicii au fost solicitați să intervină, printr-un apel la 112, în zona unui club de tenis din stațiunea Mamaia, pentru un pacient poli traumatizat, inconștient. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ, care a găsit pacientul de sex masculin decedat și prezentând arsuri pe o suprafață importantă a corpului și alte traumatisme, leziuni incompatibile cu viața. Cazul a fost preluat de către Poliția Stațiunii Mamaia, pentru cercetarea cauzei evenimentului”, au transmis reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean.

El era socrul unui cunoscut avocat din județ, care deținea și clubul, spun surse din anchetă citate de Observator. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

”La data de 26 iulie a.c., în jurul 07.05, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, se află un bărbat decedat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 69 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările în acest caz fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt“ a anunțat IPJ Constanța. 

Victima ajunsese mai devreme la serviciu, pentru că avea un client de la ora 7.00. Baza de care avea grijă este deținută de familia sa. Bărbatul se ocupa de terenuri, de formalitățile pentru închirierea lor, dar și de minibarul din incintă, conform StirileProTV.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel