Bărbat tăiat la gât, mâini și picioare, găsit pe câmp. Elicopterul SMURD a fost trimis la fața locului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook, InfoTrafic Alba
Foto: Facebook, InfoTrafic Alba
Polițiștii din Alba anchetează un incident mai puțin obișnuit. Un bărbat cu tăieturi, găsit pe un câmp în apropierea unei ferme. 

Un incident grav a avut loc lângă o fermă de pe raza comunei Câlnic, din județul Alba. Un bărbat cu multiple plăgi, cel mai probabil făcute prin tăiere, a fost găsit pe câmp, scrie alba24.ro. Momentan nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Bărbatul a fost găsit în jurul orei 13.00, iar la fața locului au intervenit polițiștii pentru a efectua cercetări. 

”Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că, pe un câmp de pe raza localitățiii Câlnic, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Gârbova, județul Alba,  prezentând mai multe plăgi tăiate la nivelul membrelor și al gâtului”, au anunțat polițiștii. 

A fost solicitat elicpoterul SMURD

Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital. 

O echipă de cercetare complexă se află la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care bărbatul a suferit vătămarea corporală.

Intervențiile salvatorilor din toată țara, în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, la nivel național, peste 1.400 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor SMURD.

Ultimele 24 de ore au fost solicitante pentru echipajele SMURD din întreaga țară, cele mai numeroase misiuni pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă fiind derulate în zona - București-Ilfov (368), urmată de județele Timiș (75) și Cluj (66).

În afara acestor situații, pompierii au intervenit pentru stingerea a 48 incendii, precum și în alte 217 de intervenții în sprijinul comunităților. 

De asemenea, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în 9 cazuri, pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor implicate în accidente rutiere. 

O intervenție relevantă, gestionată în cursul zilei de ieri, a avut loc în județul Brăila, unde pompierii au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier produs pe DN 21, pe raza localității Albina, în care a fost implicat un autoturism și un autotren. În urma impactului au rezultat 2 victime, încarcerate. În ciuda eforturilor salvatorilor, cele două persoane (bărbat 32 ani, respectiv 45 ani) și-au pierdut viața.

Un alt accident rutier grav, care a necesitat intervenția echipajelor de descarcerare, a avut loc pe raza comunei Golăiești, județul Iași, între două autoturisme. În urma acestui eveniment, 1 persoană a decedat, iar alte 2 victime au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la o unitate spitalicească, cu multiple traumatisme. 

Totodată, în ultimele 24 de ore au fost transmise 22 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, astfel: 19 mesaje privind prezența animalelor sălbatice (urși), în județele: Argeș (1), Bacău (1), Brașov (4), Harghita (3), Mureș (5), Neamț (3), Vâlcea (2) și 3 mesaje privind incidența de răspândire a SARS-CoV-2 în județele Ialomița (1), Mehedinți (1), Satu Mare (1).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel