Bărbat surprins cu trotineta pe autostradă. Titi Aur: „Glumim, dar pericolul este foarte mare” /video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română
Titi Aur a comentat, la DC Conducem, imaginile cu un bărbat surprins de poliție cu trotineta pe autostradă.

Întrebat la ce pericole s-a expus posesorul de trotinetă surprins de poliție pe autostradă, Titi Aur a răspuns, în glumă:

„Pericolul cel mai mare atunci când mergi pe banda de urgență este să îți vină o mașină din față”.

Pe un ton mai serios, acesta a precizat apoi:

„Următorul pericol este să ai coloană pe banda întâi și banda a doua, iar unul mai grăbit să meargă pe banda de urgență, pentru că nu se așteaptă să vadă o trotinetă. Bănuiesc că pe banda de urgență mergea. Tu ca trotinetist ar trebui să te gândești că poate să vină unul din față, pentru că ești pe o autostradă din România, dar și că poate să vină unul din spate pe banda de urgență.

Glumim, dar pericolul este foarte mare, pentru că pe autostradă se merge cu viteză foarte mare, dar mai ales psihologic avem un pericol foarte mare, pentru că șoferul când merge pe autostradă nu se gândește că ar putea să găsească o trotinetă, o bicicletă, un pieton. Nu ar trebui să fie acolo!

Ceea ce înseamnă că dacă ai ghinionul să fii pe trotinetă, pe bicicletă sau pe jos, pe banda de urgență, iar în dreptul tău se întâmplă ceva... să ne amintim că între Arad și Lugoj, pe autostradă, din 300 în 300 de metri era lovit parapetul. Probabilitatea ca cineva să lovească parapetul, dintr-o frână, ezitare sau ricoșare, e destul de mare. Într-o mașină măcar ești protejat de caroserie, centură, airbag-uri, însă pe trotinetă nu te mai protejează nimic.

Prin asta vedem cât de conștient este participantul la trafic din România, pentru că probabil nici măcar nu avea permis de conducere”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel