Data actualizării:
Data publicării:

Bărbat, snopit în bătaie de mai mulți polițiști din București: "Unul din ei a urinat pe mine. Mi-a zis: "Să-ți arate Poliția Română ce poate face"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un bărbat susţine că a fost maltratat de mai mulţi poliţişti după ce le-a reproşat că nu poartă mască şi că amendează oamenii fără motiv.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 este deschis un dosar pentru purtare abuzivă, o anchetă in rem, la acest moment.

"Am fost dus pe câmp"

"Aflându-mă lângă staţia de metrou Eroii Revoluţiei era un filtru de maşini de poliţie. Am văzut că era agresată o persoană. Am intervenit şi le-am atras atenţia că nu au măşti, că nu e normal ceea ce fac. S-au aprins spiritele. Am fost înjurat, mi s-au pus cătuşele şi am fost băgat în maşină. Mi s-au pulverizat trei jeturi de spray paralizant în faţă. Am crezut că o să fiu dus la secţia de poliţie, dar nu m-au legitimat şi nici ei nu s-au legitimat.

Am fost dus pe câmp. M-au dat jos din maşină, m-au pus cu faţa în jos, au început să dea cu bastoanele în mine. Îmi dădeau cu picioarele în coaste şi cu pumnii în cap. Mi-au fost aruncate telefonul şi încălţămintea în boscheţi şi apoi m-au bătut. Unul dintre ei, având o vârstă mai mare, a urinat pe mine şi mi-a zis "să îţi arate ce poate face Poliţia Română". Apoi, m-au abandonat pe câmp. A doua zi, a venit salvarea. Am sunat la 112 şi am fost la spital. Au venit şi poliţiştii, m-au dus la Secţia 16, mi-au luat declaraţii şi m-au adus acasă cu maşina ", a declarat bărbatul, la Antena 3.

Vezi și: Bărbat, bătut pe câmp de polițiști. Vîlnei: Tind să cred că sunt anumite lucruri adevărate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel