Urmărește emisiunea live
Bărbat plasat sub control judiciar după ce, băut și fără permis, a avariat 10 mașini
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Bărbat plasat sub control judiciar după ce a avariat 10 mașini / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Bărbat plasat sub control judiciar după ce a avariat 10 mașini / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un sucevean a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce, băut și fără permis, a avariat zece mașini pe o stradă din Constanța.

Un sucevean a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, după un eveniment rutier ce a avut loc în Constanța, pe 26 februarie, scrie Monitorul de Suceava.

În acea zi, în jurul orei 18.30, bărbatul în vârstă de 48 de ani a avariat zece autovehicule parcate pe strada Lirei, iar apoi a plecat de la fața locului. Polițiștii l-au identificat destul de rapid pe Constantin G., din Vatra Dornei, iar după ce au făcut verificări în baza de date au descoperit un ”snop” de ilegalități.

Suceveanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar colac peste pupăză era și băut bine. În urma analizării probelor biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge. Mai mult, plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuțe false.

Mașina îi fusese încredințată de un prieten, doar pentru păstrare, nu și pentru  conducere, iar pentru a pleca la plimbare suceveanul i-a montat numere de înmatriculare false.

Constantin G. este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și furt în scop de folosință.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel