Bărbat omorât de tren la Cluj-Napoca, în zona Podului Ira
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: DC News
FOTO cu rol ilustrativ: DC News
Un bărbat de 52 de ani a fost lovit mortal de un tren în municipiul Cluj-Napoca.

Un bărbat de 52 de ani a fost accidentat mortal de un tren, sâmbătă, în zona Podului Ira din Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.

„Două autospeciale şi un echipaj SAJ au fost alertate cu privire la un incident în apropierea podului IRA unde un bărbat ar fi fost lovit de tren. În momentul sosirii echipajelor operative bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis printr-un comunicat ISU Cluj.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă

„Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că în zona podului Ira, din municipiul Cluj-Napoca, un tren care circula pe relaţia Cluj-Napoca - Bistriţa-Năsăud a accidentat o persoană.

La faţa locului a fost identificată victima, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Din nefericire, bărbatul a decedat la faţa locului. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul. Circulaţia feroviară se desfăşoară normal la această oră”, au fost informările din partea polițiștilor din județul Cluj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel