Descoperire MACABRĂ. Bărbat MUTILAT în Dâmbovița
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Un bărbat din Dâmbovița a fost dat dispărut. După o lună, a fost găsit mutilat în pădure.

Un bărbat din județul Dâmbovița, dispărut în urmă cu mai bine de o lună, a fost găsit mort într-o pădure în apropierea orașului Pucioasa.

Potrivit Libertatea.ro, cadavrul prezintă numeroase mușcături de animale, iar polițiștii au dechis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul. 

Un pădurar a descoperit cadavrul

Decoperirea a fost făcută de un pădurar care a zărit trupul neînsuflețit într-o râpă, la câțiva kilometri de oraș. Omul a sunat la 112, iar polițiștii veniți la fața locului au constatat, în urma verificărilor, că bărbatul în vârstă de 60 de ani fusese dat dispărut în urmă cu peste o lună, iar de atunci nimeni nu mai știa nimic de el.

Rudele bărbatului susțin că în ultima zi în care a fost văzut el a plecat cu niște vecini în pădure, după lemne. Vecinii au revenit acasă, iar abia câteva zile mai târziu, când rudele dispărutului i-au întrebat ce e cu el, aceștia au spus că nu l-au mai văzut din ziua în care au mers împreună în pădure, explicând că s-au despărțit în pădure și că ei au crezut că a ajuns acasă.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel