Bărbat, la un pas de moarte, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-o râpă adâncă de 30 de metri
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Un bărbat din comuna Pucheni, în vârstă de 72 de ani, s-a aflat la un pas de moarte, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul, într-o râpă de aproape 30 de metri adâncime.

După ce i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului de către paramedici, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște. Acesta prezenta contuzii abdominale și este suspect de fractură de membru inferior stâng, potrivit dbonline.ro.

“Echipaje de pompieri au fost solicitate să intervină în cazul unei persoane care s-a răsturnat cu ATV-ul pe care-l conducea, într-o râpă adâncă de aproximativ 30 de metri. Ajunși la fața evenimentului, pompierii Gărzii Voinești au identificat o persoană, un bărbat de 72 de ani, care se afla pe ATV, conștient.

După evaluarea efectuată de echipajul de paramedici, victima prezenta contuzii abdominale și este suspect de fractură membru inferior stâng. Victima a fost scoasă de pompieri din râpa de circa 30 de metri și predată echipajului medical de la SAJ. Bărbatul a fost transportat de echipajul cu medic de la SAJ Dâmbovița la Unitatea de Primiri Urgențe Târgoviște.

Au fost mobilizate mijloace de intervenție de la Detașamentul Târgoviște, o autospecială de descarcerare grea, de la Garda Voinești o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SAJ, cu echipaj medical”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

O familie, la un pas de tragedie

Accidentele cu ATV-u încep să fie din ce în ce mai dese. La începutul anului, totul ar fi putut să se termine tragic pentru un bărbat și cei doi copii ai săi, pe Valea Azugii, județul Prahova, după ce tatăl a pierdut controlul.

"Tatăl a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toracic. Copiii sunt cu multiple traumatisme și în șoc hipotermic”, anunțau, atunci, salvamontiștii. 

Victimelor le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportați la Baza Salvamont Azuga, de unde au fost preluați de trei ambulanțe și duși la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel