Bărbat împușcat mortal. Sindicatul Polițiștilor: Refuzați să mai intrați în serviciu, dacă acest MINISTER nu e în stare sa aloce fondurile necesare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sindicatul Polițiștilor - Sidepol București a tras un semnal de alarmă după ce un bărbat a fost împușcat mortal la Bacău.

Un bărbat a fost împușcat mortal luni seară într-o scară de bloc din Bacău. Au fost auzite mai multe focuri de armă. În acest context, polițiștii au tras un semnal de alarmă și au spus că sunt trimiși fără dotări în misiuni periculoase.

 ”Acum scurt timp au fost trase mai multe focuri de armă, în Bacău, un bărbat fiind împușcat, mortal, în cap. Imediat au ajuns la fața locului colegii care se aflau în serviciu și au luat primele măsuri, constituindu-se, de îndată, filtre pentru căutarea infractorului/infractorilor.


Din păcate, pentru politisti, ne vedem încă o dată puși în fața unei situații periculoase, asemănătoare celei de la Timis, când un coleg urmărea un infractor periculos, înarmat și a fost ucis.


Ca și în acel caz, acum, colegii sunt pusi sa caute una sau mai multe persoane, periculoase, înarmate, fără a avea un minim de protecție sau dotare specifică unor astfel de misiuni (echipament, protecție, armament performant, informații utile).


Dragi colegi, refuzați sa mai intrați în serviciu, dacă acest MINISTER nu este în stare sa aloce fondurile necesare pentru o dotare corespunzătoare, dotare care să protejeze polițiștii, care la rândul lor, au obligația de a proteja cetățenii. Refuzați sa mai fiți carne de tun sau ofițeri post-mortem!!!!


#StopAbuzurilor
#DotatiPolitia
#schimbareasuntemnoi”, a fost mesajul transmis de Sindicatul Polițiștilor - Sidepol București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel