Bărbat împuşcat mortal de un poliţist. Ce armă a folosit
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Un bărbat din Petrila a fost împuşcat mortal de un poliţist, iar în cauză s-a deschis dosar pentru ucidere din culpă.

Un bărbat de 66 de ani, din oraşul Petrila, a murit miercuri seara, după ce a fost împuşcat de un agent de poliţie, acesta din urmă mânuind greşit o armă de vânătoare.

Agentul, care se afla în timpul liber, fusese chemat de prietenul său, fiul victimei, să-l ajute la alungarea unui mistreţ care-i intrase în gospodărie, într-o zonă izolată din oraşul Petrila. După ce l-ar fi împuşcat din greşeală pe bărbat, agentul de poliţie s-a prezentat la sediul Poliţiei Petrila, unde a relatat ce s-a întâmplat.

"În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în funcţie de concluziile anchetei, să fie dispuse măsuri legale", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Ancheta penală în acest caz a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, competent în investigarea cauzei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel