Bărbatul găsit înecat în râul Şieu a fost identificat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un bărbat a fost găsit înecat, duminică, în râul Şieu, în apropierea localităţii Sărăţel din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), Annabella Muzsi.

UPDATE

Bărbatul care a fost găsit înecat, duminică, în râul Şieu din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost identificat în persoana unui cioban de 53 de ani, care lucra la o stână din apropiere, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Cel decedat era originar din satul Tureac, comuna Tiha Bârgăului. Din primele date, cadavrul nu prezenta urme de violenţă.

Știrea inițială

Cel care a apelat numărul de urgenţă 112 a fost şi cel care a scos persoana înecată din râu. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj al SAJ, care a constatat că bărbatul înecat are în jur de 45-50 ani, iar cadavrul prezenta semne ale morţii biologice instalate, astfel că nu s-au impus măsuri de resuscitare.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale s-au deplasat, de asemenea, în zonă, pentru a identifica persoana decedată şi a stabili condiţiile în care a survenit moartea acesteia, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, urmând a fi efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel