Bărbat eliberat de o zi, REȚINUT. Ce a făcut în libertate
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un bărbat de 49 de ani din comuna vâlceană Pietrari a fost reținut. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Miercuri, la numai o zi de la eliberare, bărbatul a amenințat cu moartea  mai multe persoane din localitatea natală, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Pe 7 noiembrie, bărbatul fusese eliberat condiţionat din penitenciar. El s-a întors în localitatea de domiciliu, după ce a ispăşit o condamnare pentru delicte silvice şi tentativă de tâlhărie. La o zi de la eliberarea din închisoare, el a mers la un bar din comuna Pietrari unde s-a întâlnit cu două persoane pe care le cunoştea şi le-a ameninţat cu moartea.

De la bar, înapoi la penitenciar

”Din verificări a rezultat că bărbatul a ajuns acasă după eliberare, în ziua de 7 noiembrie. La scurt timp, acesta s-a deplasat la barul din comună şi întâlnindu-se cu persoanele vătămate, pe care de altfel le cunoştea, le-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi chiar cu moartea. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au înregistrat un dosar penal şi în aceeaşi zi, s-a dispus reţinerea persoanei bănuite, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea”, se menţionează într-un comunicat de presă transmis de reprezentantul IPJ Vâlcea.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, iar joi bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu, cu propunere de arestare preventivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel