Bărbat din Suceava, condamnat la închisoare după ce a bătut un om al bisericii care îl rugase să nu mai bea lângă un monument UNESCO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat a fost condamnat la 10 luni de închisoare după ce a bătut un om al bisericii care l-a rugat să nu mai bea lângă monumentul UNESCO din Pătrăuți.

Se pare că agresorul, împreună cu alți trei bărbați din localitatea suceveană Pătrăuți obișnuiau să consume alcool în curtea bisericii  Înălțarea Sfintei Cruci, care este monument UNESCO. În una dintre zile, un angajat al bisericii l-ar fi rugat să nu mai bea pe teritoriul bisericii, însă bărbatul deranjat de solicitarea pe care i-o făcuse, l-a luat la bătaie pe omul bisericii. Incidentul s-a întâmplat în anul 2019, iar acum instanța a decis condamnarea agresorului la 10 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe scrie Monitorul de Suceava. Inculpatul are de prestat 60 de zile de muncă în folosul comunității.

”Mi-ar plăcea ca cel care m-a lovit să presteze cele 60 de zile de muncă chiar la biserica monument, ar fi o reparație morală.”, a declarat victima agresiunii.

Judecătoria Suceava a mai decis că agresorul are de achitat către victima sa 200 de lei daune materiale și 2500 de lei daune morale.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel