Bărbat din Iași, omorât în bătaie pentru un loc de parcare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bărbat din Iași, omorât în bătaie pentru un loc de parcare / Foto: Pixabay
Bărbat din Iași, omorât în bătaie pentru un loc de parcare / Foto: Pixabay
Un bărbat din Iași a fost omorât în bătaie pentru un loc de parcare.

Un bărbat din Iași a murit, joi seara, în urma unei altercații pentru un loc de parcare, transmite PRO TV. Un cetățean arab în vârstă de 23 de ani și-ar fi parcat mașina în fața porții sale, iar victima ar fi ieșit afară pentru a cere explicații. Bărbatul de 65 de ani și tânărul au început să se certe, iar cel din urmă a devenit foarte violent. S-au luat la bătaie, iar bărbatul de 65 de ani ar fi primit mai multe lovituri care i-au cauzat în cele din urmă moartea. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar în pofida eforturilor medicilor, victima nu a mai putut fi salvată

“A ajuns acolo echipajul de Terapie Intensivă SMURD, a găsit bărbatul de 65 de ani în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator, a efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns. A fost declarat decesul”, a declarat prof dr Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

 Tânărul de 23 de ani ar fi fost violent și atunci când la fața locului a apărut și echipele de mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (S.A.S).

“Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal săvârșit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat agent principal Anca VIjiac, purtătorul de cuvânt IPJ Iași.

Deocamdată, suspectul este cercetat în libertate. Oamenii legii urmează să stabilească cum s-a întâmplat exact totul.

Bătaie cu bâte de baseball pentru un loc de parcare, la Galați

 Doi șoferi din Galați s-au luat la bătaie cu bâte de baseball pentru un loc de parcare, la sfârșitul lunii aprilie. Cazul a fost făcut public de Inspectoratul de Jandarmi al Județului Galați.

„E posibil s-o dai, da' e probabil s-o iei”, așa sună un vers al celor de la B.U.G. Mafia. De acest vers nu au ținut cont personajele unei întâmplări petrecute pe 21 aprilie, în cartierul Micro 19, din municipiul Galați. Ambii sunt bărbați și au vârstele de 31 și 54 ani. Toată întâmplarea a pornit de la un loc de parcare. Mai tânărul bărbat consuma o sticlă de bere cu un prieten, în fața blocului, iar la un moment dat a văzut că locul în care își parca de obicei mașina îi este ocupat de un vecin. Locul de parcare era de la sine putere atribuit, pentru că, legal, acesta nu era dat niciunei persoane. Mezinul întâmplării, crezând că este stăpân pe puterile lui, s-a dus revoltat la vecinul său și a început să îi aplice o serie de pumni. Aceasta a fost scânteia care a aprins întregul conflict.

Pentru a tranșa problema, cei doi au folosit bâte de baseball, și-au împărțit pumni, s-au fugărit, iar rezultatul a fost pe măsura întâmplării; cel tânăr s-a ales cu capul spart, iar celălalt cu lovituri puternice la nivelul corpului. Mai mult, pentru a-i despărți, au intervenit și părinții bărbatului mai tânăr, dar pornirile acestuia au fost greu de oprit.", au scris reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Galaţi, într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel