Bărbat din Gorj, condamnat pentru ameninţări pe Facebook
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook
Facebook
Un bărbat din Gorj a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce a lansat pe Facebook mai multe ameninţări la adresa unui poliţist. În plus, acesta a fost obligat de instanţă să achite 2250 de euro daune morale poliţistului, dar şi să facă 80 de zile de muncă în folosul comunităţii. 

Polițistul Radu Constantin Mituțoiu a depus plângere penală împotriva lui Doru Stroe, iar în luna ianuarie a acestui an, procurorii l-au trimis în judecată pe șoferul de TIR. Stroe și-a recunoscut faptele și a solicitat să nu mai fie administrate alte probe, în afara unei filmări postate pe Facebook.

"Bă, de nu ți-oi da cuțite pe gât…Ce mitralieră, mitralieră mă? Bă, îți dau în capu’ ăla sec 50 de gloanțe, bă. 50 și nu regret, niciodată! I-auzi. (înjurături) de polițai împuțit, de jegos. Cine ești tu, mă, Mituțoiul", a spus şoferul de tir. 

La finele săptămânii trecute, Judecătoria Tg-Jiu l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare, magistrații dispunând suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 3 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel