Bărbat din Giurgiu, prins pentru a nouă oară fără permis
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: IGPR
Foto: IGPR
Un bărbat din Giurgiu a fost reținut de poliţiştii Biroului Rutier după ce a fost fără carnet. Oamenii legii au realizat ulterior că în ultimii şase ani mai fusese prins de opt ori pentru aceeaşi faptă.  

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Giurgiu a fost reţinut de poliţiştii Biroului Rutier după ce a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere, iar poliţiştii au constatat că în ultimii şase ani mai fusese prins de opt ori pentru aceeaşi faptă.

'Poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 49 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe şoseaua Alexandriei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în cauză a fost condamnat anterior pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşind în perioada 2017-2019 alte opt infracţiuni, dintre care cinci de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, iar în anul 2022 a săvârşit încă trei infracţiuni de conducere fără permis', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propuneri procedurale, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel