Bărbat din Galaţi, amendat cu 1000 de lei pentru că a înjurat o femeie într-o agenţie de turism. Voia un bilet de avion, dar nu ştia până unde
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Jandarmeria Galaţi
Facebook Jandarmeria Galaţi
Un bărbat din Galaţi a fost amendat de jandarmi după ce a înjurat o femeie, angajată a unei agenţii de turism. Se pare că bărbatul a vrut să cumpere un bilet de avion, dar a devenit recalcitrant când i s-a cerut destinaţia. 

"În jurul orei 12:30, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost solicitat de către un jandarm aflat în timpul liber să intervină pentru clarificarea unei situații conflictuale ce avea loc în stația de la Spitalul de Urgență, persoanele implicate fiind reținute de către acesta. Colegul nostru a relatat echipajului de jandarmerie ajuns la fața locului că se deplasa pe strada Brăilei și a văzut cum un bărbat este fugărit de către trei tineri, moment în care a decis să intervină. Atunci când și-a declinat identitatea, tinerii i-au spus jandarmului că bărbatul în cauză a amenințat și înjurat angajata unei agenții de turism din zonă, motiv pentru care i-a creat un sentiment de nesiguranță femeii", informează Jandarmeria Galați.

Jandarmii au mers cu bărbatul la sediul agenţiei respective, unde femeia le-a spus acestora că bărbatul a devenit nervos când i s-a cerut destinaţia către care vrea să zboare. 

"Bărbatul nu și-a putut justifica comportamentul, mai ales că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost sancționat de către jandarmi cu amendă în cuantum de 1.000 lei pentru proferarea de injurii și amenințări cu acte de violență. Cei trei tineri au relatat jandarmilor că se aflau în apropiere, au văzut comportamentul bărbatului și au decis să intervină atunci când acesta a ieșit din agenție și a început să fugă", a mai precizat Jandarmeria.

Se pare că nu este primul incident de acest fel, bărbatul mai fiind acuzat pentru comportament similar şi în urmă cu două zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel