Bărbat din Caraș-Severin, arestat după ce și-a VIOLAT fiica de cinci ani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un bărbat de 44 de ani, rămas singur cu fiica de cinci ani după ce soția a plecat la muncă în străinătate, a fost arestat preventiv sub acuzația de viol. 

Bărbatul de 44 de ani din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a violat fiica în vârstă de cinci ani, în urmă cu o săptămână. 

IPJ Caraș-Severin a transmis că, „în cursul nopţii precedente, de 18 spre 19 iulie a.c., poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din Caransebeş, bănuit că în urmă cu o săptămână şi-ar fi violat fiica de 5 ani. Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a formulat propunere de arestare preventivă în cauză, suspectul fiind prezentat Judecătoriei Caransebeş, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 zile, a acestuia”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Pe 18 iulie, vecinii au alertat poliția cu privire a faptului că minora ar fi fost agresată sexual de tată. Bărbatul locuia singur cu fiica, după ce soția a plecat la muncă în străinătate, 

Bărbatul locuia singur împreună cu fiica acestuia, soţia fiind plecată în străinătate. După incident, fetiţa a fost preluată de către psihologi şi reprezentanţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin şi dusă într-un centru social, potrivit ziuadevest.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel