Bărbat din Capitală, înjunghiat pentru 2 lei. Radu Leca: Nu te aștepți la asemenea furie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un bărbat din Capitală a fost înjunghiat după ce fost să-i dea atacatorului doi lei.

Scenele șocante au avut loc pe Bulevardul Mihalache, o șosea foarte circulată din Capitală. Un bărbat a fost înjunghiat și tâlhărit în plină stradă. Se pare că totul a escaladat atunci când agresorul a fost împins de victimă pentru că i-a cerut insistent 2 lei. Atacatorul i-a furat bărbatului telefonul și a fugit imediat după ce victima a căzut la pământ. Bărbatul a fost înjunghiat în zona coastelor și a fost dus de urgență la spital.

Polițiștii au reușit să-l prindă pe făptaș în mai puțin de 10 minute și l-au reținut. Individul este cunoscut cu antecedente și s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată.

VEZI ȘI: Radu Leca povestește o întâmplare care l-a frapat la mall: Am zis că iau foc / video

Radu Leca: Raporturi agresive din partea persoanelor de la care nu te aștepți

Psihologul Radu Leca a explicat la Realitatea Plus de ce agresiunile în plină stradă sunt tot mai întâlnite în ultima perioadă. Asta în contextul în care scene de groază au avut loc noaptea trecută și în Baia Mare, acolo unde un individ a tras cu pistolul într-un bolid care aștepta la semafor. Șoferul și prietena lui, aflată pe scaunul din dreapta, au tras o sperietură soră cu moartea. Cei doi au scăpat ca prin minune, iar pistolarul a fugit și este acum căutat de către oamenii legii. Se pare că scenele șocante au avut loc chiar în centrul Municipiului Baia Mare. Polițiștii încearcă acum să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

"Consumul de droguri și consumul de alte tipuri de substanțe, de la ierburi, la plante diverse denumite legale, de asemenea și consumul de alcool, pot fi unele dintre cauze. Vă aduc aminte că este vremea celor care vor să meargă în vacanțe, a crescut temperatura, drogurile plus temperatură, generează tot ceea ce înseamnă raporturi agresive din partea persoanelor de la care nu te aștepți la asemenea furie. Ei practic își caută doza de peste câteva ore sau de a doua zi.

Furtul lor, furt calificat, hărțuire și tâlhărie, se realizează în stradă, fără niciun fel de filtru. Ei își doresc doar droguri și atât. Autoritățile statului ar trebui să realizeze la nivel național, în special în zonele cu vamă, în mod special în zona Constanța, acolo ar trebui să fie un număr de până la 10 ori mari mare de personal calificat în prevenția și combaterea consumului de droguri, dar atât timp cât știm împreună că un număr mare și important de lucrători denumiți vameși vor pleca din sistem, undeva la peste 350, am auzit această informație, sper să nu se confirme, vom avea probleme reale în această direcție", a declarat Radu Leca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel