Bărbat declarat decedat, găsit în viaţă la morgă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Incident mai puțin obișnuit la o morgă din India. Un bărbat care a fost declarat decedat se afla în viață în camera frigorifică. 

Un bărbat declarat decedat în urma unui accident rutier în India a fost găsit în viaţă, dar în stare critică, după o noapte petrecută în camera frigorifică a unui spital, relatează duminică AFP care citează un reprezentant al unităţii medicale, scrie Agerpres.

Srikesh Kumar, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat de urgenţă la o clinică privată după ce a fost lovit de o motocicletă în localitatea Moradabad, situată la est de New Delhi.

Bărbatul era declarat decedat



La momentul la care a fost adus la clinică, bărbatul a fost declarat decedat de un medic şi a fost transportat vineri la un spital public în vederea efectuării necropsiei.

"Medicul de urgenţă l-a examinat. El nu a identificat niciun semn de viaţă şi, prin urmare, l-a declarat decedat", a declarat duminică pentru AFP directorul medical al spitalului, Rajendra Kumar.

Depus în camera frigorifică



Corpul bărbatului a fost apoi plasat într-o cameră frigorifică până la sosirea familiei, şase ore mai târziu.

"Când un echipaj de poliţie şi familia sa au venit să iniţieze procedurile administrative pentru autopsie, el a fost găsit în viaţă", a adăugat directorul spitalului. "Nu este nimic altceva decât un miracol", a comentat el.

O anchetă este în curs de desfăşurare pentru stabilirea circumstanţelor în care a fost pus diagnosticul greşit. 

Inundații devastatoare în India. Bilanțul deceselor se ridică la 30 de victime

Cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa sau sunt date dispărute în urma viiturilor înregistrate în sudul Indiei, a informat presa locală sâmbătă, potrivit AFP, citat de Agerpres. Echipele de salvare au recuperat o duzină de cadavre după ce trei autobuze au fost luate vineri de ape în statul costier Andhra Pradesh.

Alte cel puţin 18 persoane sunt încă dispărute, potrivit site-ului de ştiri The NewsMinute.

Condiţiile meteorologice din ce în ce mai imprevizibile şi extreme care au afectat sudul Asiei în ultimii ani sunt determinate de schimbările climatice şi exacerbate de defrişări, construcţia de baraje şi dezvoltarea excesivă, susţin experţii.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel