Bărbat de 53 de ani din Buzău, ucis de propriul fiu
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un bărbat de 53 de ani din județul Buzău a fost ucis de propriul fiu. 

Un bărbat de 24 de ani din satul Băltăreți, comuna buzoiană Ulmeni, și-a ucis propriul tată cu mai multe lovituri de cuțit. Totul a avut loc duminică dimineața, apelul la numărul unic de urgență 112 fiind făcut de un vecin. Fiul a fost arestat preventiv, scrie Știri de Buzău

Trupul lui Gheorghe Măntulescu a fost găsit într-o baltă de sânge de oamenii legii care au intervenit la fața locului. Acesta a fost înjunghiat de fiul său de mai multe ori. Cei doi s-ar fi cinstit împreună, pentru ca mai apoi fiul să pună mână pe cuțit, în jurul orei 3 dimineața, înjunghiindu-și părintele. 

Tânărul a fost arestat preventiv și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Mobilul crimei

Se pare că tânărul, Mădălin pe numele său, și-a pierdut cumpătul atunci când tatăl său i-a bătut prietena. Bărbatul de 53 de ani era cunoscut ca fiind violent. Vecina a fost trezită de fratele cel mic al ucigașului. 

”Noaptea, băiatul s-a certat cu prietena. Apoi, taică-su a intrat peste ei, a început să se certe și să îi bată prietena. În timpul ăsta, am înțeles că băiatul, Mădălin, a ieșit afară, a luat un cuțit, s-a întors înapoi și l-a înjunghiat”, este filmul pe scurt al întâmplării, relatat de doamna Angela, o localnică care a ajuns prima în odaia în care Gheorghe, vecinul său, zăcea într-o baltă de sânge, informează Știri de Buzău

”Era viu când am ajuns eu iar după vreo zece minute a murit. Între timp au venit și cei de la Salvare; eu am ieșit afară și am auzit din curte când Mădălin i-a spus băiatului meu că e mort”, a mai spus vecina. 

Ce spun vecinii

”Gheorghe Mântulescu a fost un terorist cu familia sa. S-a purtat rău cu copiii, cu soția lui legitimă, care l-a părăsit. La fel se purta cu mama lui, bătrâna care locuia în casa de aici, din Clondiru, pe care mereu o bătea. Și cu prietena lui Mădălin, Cristina, se purta urât, o bătea”, declară unul dintre vecinii familiei Mântulescu.

”Mi-a povestit fratele meu a doua zi ce a fost acolo. S-au luat la ceartă când era fratele meu la ei, de la ceva legat de casă, cum au pus ei bani, dar prima oară i-a despărțit fratele meu. Apoi s-au mai certat o dată, din câte am înțeles eu. Mădălin s-a certat mai întâi cu iubita lui, după care și tatăl, beat, s-a dus și a lovit-o pe iubita lui. Mădălin s-a enervat și a recurs la crimă”, povestește Mihai, fratele prietenului lui Mădălin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel