Urmărește emisiunea live
Bărbat dat dispărut înainte de Paști, găsit decedat într-o râpă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Un bărbat, dat dispărut în sâmbăta Paștelui, a fost găsit decedat.

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, dat dispărut în sâmbăta Paștelui, după ce a plecat de acasă, din Reșița, județul Caraș-Severin, a fost găsit decedat, miercuri, într-o râpă de pe DN 58.

Potrivit Poliției Caraș-Severin, bărbatul a fost găsit decedat.

„În urma căutărilor organizate în mai multe locații de pe raza județului, polițiștii au identitificat pe DN 58, între localitățile Carașova și Anina, în afara părții carosabile, într-o râpă (zonă greu accesibilă, cu o diferență de nivel de aproximativ opt metri) autoturismul precum și corpul bărbatului de 64 de ani, declarat dispărut”, a transmis, miercuri seară, Poliția Caraș-Severin.

Din cercetările polițiștilor, se pare că mașina se deplasa din direcția Anina către Reșița și ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers.

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tragedie de Paști pe DN1. Două persoane au murit într-un accident grav

O femeie și un bărbat au murit într-un accident produs, luni după-amiază, pe DN1.

Potrivit ISU Brașov, în accident au fost implicate două autoturisme, care s-au izbit puternic între localitățile Ucea și Arpașu. Echipajele de intervenție au găsit două victime încarcerate, care au fost apoi scoase de pompieri.

Cele două victime, o femeie de 53 de ani și un bărbat de 20 de ani, erau în stop cardiac și resuscitarea nu a avut succes.

Cele două persoane au fost declarate decedate de către personalul medical, potrivit ISU Brașov.

Val de accidente înainte de Paști

Un microbuz s-a răsturnat vineri după-amiaza în localitatea Verești, județul Suceava. Șase dintre persoanele care se aflau în mașină au fost duse la spital. ISU Suceava a intervenit vineri după-amiaza la un accident în localitatea Verești, unde un microbuz în care se aflau doi adulți și șase copii s-a răsturnat.

La fața locului au fost trimise o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD și patru ambulanțe SAJ, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel