Bărbat cercetat pentru trafic de influenţă în legătură cu un caz de braconaj
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un bărbat din Sălaj a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat pentru că ar fi încercat să facă trafic de influenţă într-un dosar penal de braconaj.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii miercuri, de Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în perioada sărbătorilor pascale din 2018 inculpatul a solicitat şi a primit, de la patru persoane cercetate într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, suma de 2.000 de lei pentru a interveni la organul de poliţie care avea dosarul în instrumentare, în scopul obţinerii unei soluţii favorabile.

"Întrucât aceste intervenţii nu au avut efectul scontat, în cursul lunii mai 2019, inculpatul a restituit o parte din suma primită, urmând ca restul sumei de bani să fie restituită la începutul lunii iulie", se arată în comunicatul menţionat.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reţinut marţi, iar miercuri procurorul de caz a decis să îl plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vezi și: Darius Vâlcov, audieri la Instanța Supremă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel