Bărbat care voia să se spânzure în direct pe internet, oprit la timp de polițiști
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un bărbat din județul Olt a încercat să își ia viața în direct pe o rețea de socializare. 

Polițiștii din Olt au fost alarmați în această seară după ce un bărbat a încercat să se spânzure în direct pe o rețea de socializare. Oamenii legii au intervenit la timp. 

”Având în vedere imaginile apărute pe o rețea de socializare în care un bărbat a încercat să se sinucidă, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 01 decembrie a.c., la ora 18:17, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Nicolae Titulescu, încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o rețea de socializare.
 
Imediat, la fața locului, s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul  Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți, care au identificat locuința bărbatului, iar agent șef principal Comănac Daniel a escaladat gardul și a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Cu sprijinul a doi cetățeni, care au sărit în ajutor, acesta a reușit să-l salveze”, se arată într-un comunicat de presă. 

Bărbatul a ajuns la spital

Bărbatul salvat de polițist a fost transportat la spital cu o ambulanță.

”La fața locului a sosit și echipajul de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale, precum și pentru internarea la Secția de Psihiatrie. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru a se stabili cauzele care au dus la acest eveniment.

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt felicită intervenția colegilor noștrii,  Agent șef de poliție Comănac Daniel - șeful Postului de Poliție Nicolae Titulescu și Agent șef Iacob Alin - ajutor șef post al Postului de Poliție Șerbănești, care au dat dovadă de promptitudine și profesionalism pentru salvarea unei vieți omenești”, a mai anunțat IPJ Olt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel