Bărbat bătut pe stradă după ce i-a atras atenția unei persoane că nu purta masca de protecţie. Jandarmii au intervenit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook IJJ Tulcea
Foto: Facebook IJJ Tulcea
Jandarmii au intervenit pe o stradă din Tulcea pentru a aplana un conflict pornit de la o mască de protecție. 

Aseară, jandarmii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat, care a reclamat faptul că este agresat de alţi doi bărbaţi pe o stradă din Tulcea.

”Jandarmii s-au deplasat la faţa locului indicat de apelant, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a declarat faptul că a mers la un magazin alimentar pentru a face cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul din apropiere. La un moment dat, în interiorul magazinului, a observat un bărbat care nu purta masca de protecţie, astfel că i-a atras atenţia, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul bărbatului care deţine apartamentul pe care îl renova.

Bătut cu pumnii și picioarele



La ieşirea din magazin, bărbatul a fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei, provocându-i sângerări la nivelul nasului. El a declarat că a fost agresat de bărbatul căruia i-a făcut observaţii cu privire la obligaţia de a purta masca de protecţie, dar şi de vecinul său, care este chiar persoana căruia îi renova apartamentul”, se arată într-un comunicat de presă. 

Bărbatul, căruia i s-a atras atenţia în magazin cu privire la obligaţia de a purta masca de protecţie, nu a fost găsit la faţa locului, însă, jandarmii s-au deplasat la apartamentul indicat de persoana vătămată, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la faţa locului şi persoana care îi renova apartamentul.

S-a deschis un dosar penal 



Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe.

De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.” arată comunicatul de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel